zondag 13 augustus 2017

Feestweek Rijnsburg


Vandaag waren mijn vrouwtje en ik een hele dag op stap.Het was feest week in Rijnsburg. Woensdag waren we daar ook al geweest wat toen liep een collega ( epilepsie) hulphond samen met zijn vrouwtje   de Vlietloop.  Een 5 kilometer run rond de vliet. Doordat  Zan­der goed oplet tijdens het lopen of Annette geen aanval gaat krijgen kan ze op een verantwoordde manier sporten.   Ook lopen er twee buddy`s mee van het Mi­li­tair Revalidatie Cen­trum Aar­den­burg. En ja als goede collega,s toon je ook belangstelling voor activiteiten buiten het werk :-)Gisteren was het bloemencorso, en ook daar wilde het vrouwtje heen. Ze zochten een rustig plekje op de rotonde en daar zagen we de stoet voorbij komen. Ik lag heerlijk met een kluif op een kleedje, en bekeek ook wat er langs kwam. Mooie wagens met allemaal bloemen.

Na een heerlijke lange wandeling en natuurlijk eten :-)


Keurig wachten. Eten in anti schrokbakken
En dan was er nog het toetje van de dag: de taptoe. 'Weer werd er keurig een kleedje voor mij neergelegd, maar de taptoe was toch wel heel spannend. 


Wat een geluid maken die toeters, en dat waren er veel mensen en gillende kinderen. Ik gedroeg me natuurlijk keurig, alhoewel ik af en toe wel even moest mee blaffen om te laten merken hoe spannend ik het vond.Thuis gekomen ben ik mijn mand ingedoken, wat was ik moe van al die indrukken, maar toch ook wel heel erg leuk om alles te kunnen doen samen met vrouwtje en vrienden. 
Vandaag doen we rustig aan, want af en toe heb ik ook mijn broodnodige rust nodig :-)
en ik geloof dat ik niet de enige ben die rust nodig heeft...) tot de volgende blog .

wafwoef
1 opmerking: