dinsdag 1 december 2015

Rolstoel piet

 Eind september werd er een rolstoel Piet gevraagd. Tja en af toe zijn wij wel in voor een grapje. Dus reageerde ik heel snel : "YES, wat zou dat gaaf zijn "
Lange tijd hoorde we niets,  maar half november kwam er een vraag of het nog zin hadden? En dat hadden wij wel! Op dat moment hadden we niet kunnen bedenken wat deze  middag ons zou brengen. Een klim muur vol met kinderen met en zonder een beperking.  Wat een gaaf project!

Invalide kinderen kunnen nu of later een hele hoop monumenten en torens niet bezoeken, omdat deze niet rolstoel toegankelijk zijn. Naar mate zij groter worden is het voor de ouders/verzorgers ook niet meer haalbaar om ze toch uit hun rolstoel te halen en alsnog zo’n monument of toren te bezoekenOok voor andere kinderen met een fysieke beperking is het lastig om torens te beklimmen. Denk aan Reuma, Spierziekten, maar ook aan hart- long ziekten. Alle kinderen voor wie het beklimmen van een toren fysiek heel zwaar is, zijn van harte welkom! Waarom nu niet ervoor zorgen dat deze kinderen alsnog een kans krijgen om een toren te bezoeken, samen met hun familie en met hulp van anderen.
www.metoo.org

Zo ook deze zaterdag in Zoetermeer bij de klimmuur!
Geschminkt als Piet gingen we de zaal in en daar heb ik echt een onvergetelijke middag gehad.
En zoals ik wel eens vaker zeg, beelden zeggen meer dan woorden.

Kijk maar snel naar dit filmpje https://m.youtube.com/watch?v=j13PGYY-O7IZelf geklommen


Blij bij piet op schoot
L
Ook piet ging omhoog 😄

Geen opmerkingen:

Een reactie posten