dinsdag 16 juni 2015

FotoshootAls 'beroemde' (hulp)hond sta ik natuurlijk al heel veel op de foto, maar zondag was toch wel een bijzondere dag.
Met een foto van mijn vrolijke kop had ik bij Petplan een fotoshoot gewonnen bij Pet Portret in Hillegom.
Met mijn krullen in de plooi en mijn zondagse tuig aan gingen we naar Hillegom.
We werden vriendelijk ontvangen en ik zette natuurlijk mijn beste pootje voor. Maar ik vond al die lampen en een krakend doek best wel spannend!


Zittend wilde ik best mijn guitigste kop trekken, maar toen wilde ze ook nog dat ik ging liggen op dat krakende papier.(een achtergrond noemen ze dat geloof ik in de fotografie…) Tja, toen had ik de steun van mijn vrouwtje echt wel nodig J


Toen we klaar waren - ja degene die me kennen raden het vast al -ben ik natuurlijk ff op jacht gegaan in de studio naar een leuke bal en… YES die vond ik ook! Ik mocht hem zelfs mee nemen van die aardige fotograaf. Gewapend met mijn bal en een leuke goodiebag gingen we weer huiswaarts.
Nu wachten we vol spanning af hoe de foto`s zijn geworden, terwijl ik weer gewoon door ga met mijn dagelijkse bezigheden: mijn vrouwtje te helpen.
Fotomodel is leuk voor een middagje, maar mijn roeping is toch echt om hulphond te zijn.
De vrijheid die ik mijn vrouwtje kan geven door haar: om te draaien in bed, te helpen met injecteren, haar uit te kleden en nog veel meer.. Dat is echt mijn “baan”!
liftknopje induwen

 
Dikke lebber,  Kaiko


Geen opmerkingen:

Een reactie posten